Besnik Emshiu fton degën e ASH-së, mos bojkotoni ejani me të blertën

Besnik Emshiu fton degën e ASH-së, mos bojkotoni ejani me të blertën

Kandidati i BDI-se për komunëm e Bogovinës profesori Besnik Emshiu ka ftuar degën e ASH-së të mos ngrij aktivitetet por të japin kontributin e tyre duke ftuar votusit e ASH-së të mbështesin të blertën. Emshiu tha se duke votuar BDI-në ju votoni pët të ardhmen e fëmijve tuaj për një komunë ndryshe.
Ftesa e Besnik Emshiut vjen pas vendimit të degës së ASH-së në këtë komunë për të ngrirë aktivitet në zgjdhjet lokale përshkak të pakënaqësisve me vendimin e kryesisë.

Ndryshe në Bogovinë kandidojnë katër kandidat për kryetar komune dhe 5 lista këshilltarësh.

Lajme Maqedoni