Besës nuk i mjafton koalicioni me LSDM-në për të shpëtuar veten në zgjedhjet lokale, me slloganin që shpalosi “Me ka krejt” len të nënkuptohet se ka marrëveshje të fshehtë edhe me partit tjera në pushtet

Besës nuk i mjafton koalicioni me LSDM-në për të shpëtuar veten në zgjedhjet lokale, me slloganin që shpalosi “Me ka krejt” len të nënkuptohet se ka marrëveshje të fshehtë edhe me partit tjera në pushtet

Lëvizja Besa në zgjedhjet lokale të 17 tetorit do të paraqitet me sloganin “ME KA KREJT”. Shefi i shtabit të kësaj partie Arjanit Hoxha këtë e ka komunikuar gjatë Kuvendit të Degës së Çairit.

“Do ishte e udhës ta shpalos sloganin në Tetovë por pasi që sot u konfirmua edhe kandidatura e Kastriotit, a dihet se kemi kandidat kryetarin për Tetovë dhe Fadilin për Gostivar e kam patjeter të tregoj se slogani jonë është “Me ka krejt” sepse kesaj fushate i kemi hyre me ka krejt” ka thënë Hoxha, përcjell zyra për shtyp e kësaj partie.

Lajme Maqedoni