ASH-AAA Tetovë (Video-Lajm)/ Në mes të qytetit -pronë publike a shfrytëzohet për biznes privat ,pa asnjë dokumentacion…

ASH-AAA Tetovë (Video-Lajm)/ Në mes të qytetit -pronë publike a shfrytëzohet për biznes privat ,pa asnjë dokumentacion…

https://youtu.be/TPk_B0Fsyk0

Kush po e keqpërdor pronën publike në Tetovë …para syve të dy pushteteve atij lokal që udhëheq Teuta Arifi dhe atij qendror BDI dhe para para syve të Prokurorisë Themelore Publike njësia Tetovë dhe para Policisë heshtje për këtë ngastër me vite të tëra …Kryetari i degës së ASH në Tetovë Muzafer Etemi gazetarëve u ofroi edhe historiatin e ngastrës ….

Lajme Maqedoni