Arrestohen në Tetovë sulmuesit e 25 vjeçares nga Bogovina

Arrestohen në Tetovë sulmuesit e 25 vjeçares nga Bogovina

Dje rreth orës 14:30, efektivët e policisë të SPB Tetovë, duke vepruar në bazë të një raportimi paraprake, se në rrugën e “Ilindenit” në Tetovë e kishin sulmuar fizikisht 25-vjeçaren M.J. nga Bogovina, janë arrestuar perosnat V.A. (22) dhe Z.D. (22) nga Brodeci i Tetovës dhe 23-vjeçaren E.B. nga Palçishti i Epërm informon Tetovasot.
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar, pas së cilës kundër personave të përfshirë do të përgaditen parashtresa adekuate.

Lajme Maqedoni