Ambasadorja amerikane në Shqipëri me mitraloz në dorë!

Ambasadorja amerikane në Shqipëri me mitraloz në dorë!

Ambasadorja Yuri Kim i është bashkuar sot stërvitjes së “Defender 21” në zonën e Bizës, pranë Malit me Gropa në Tiranë.

Ajo shihet me një nga ushtarët duke qëlluar njëherë me mitraloz, pistoletë dhe pastaj duke parë me dylbi.

Në sajë të stërvitjes , forcat ushtarake kryen sot ushtrime zjarri, si pjesë të Stërvitjes të Përgjigjes së Shpejtë (një nën-stërvitje e Defender 21), ku ushtarë shqiptarë dhe amerikanë kryen trajnime të përbashkëta gatishmërie, për të rritur ndërveprimin e NATO-s dhe për të treguar aftësitë e tyre në parandalimin e konflikteve dhe aftësinë për të mbajtur kombet e sigurta.

Lajme Shqipëri