Agron Demiri : Kandidatë për deputetë të LSDM-së dhe Koalicionit për Ardhmërinë Evropiane.

Agron Demiri : Kandidatë për deputetë të LSDM-së dhe Koalicionit për Ardhmërinë Evropiane.

Agron Demiri është protagonist i “Programit të ri për Ardhmërinë Evropiane” dhe kandidat për deputetë të LSDM-së dhe Koalicionit për Ardhmërinë Evropiane. Koncepti i një shoqërie për të gjithë është qëllimi që ai synon të arrijë. Programi i tij do të prezantohet gjatë fushatës së ardhshme dhe do të sqarojë detajet për popullin në mënyrë transparente.

Si ish-kryetar i studentëve dhe kandidat për deputet, Agron Demiri ka angazhimin për të përfaqësuar me përgjegjësi interesat e qytetarëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë Veriore. Me një qasje inovative, ai synon të sjellë frymën e nevojshme për të përfaqësuar më mirë qytetarët në proceset vendimmarrëse.
Programi për Ardhmërinë Evropiane i Agron Demirit përfshin zhvillimin ekonomik, mbrojtjen e të drejtave të njeriut, avancimin e arsimit dhe trajnimit profesional, si dhe luftën kundër korrupsionit. Votimi për LSDM dhe Koalicionin për Ardhmërinë Evropiane është votë për një të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët e Maqedonisë Veriore.
Agron Demiri premton se me votën tuaj, zëri juaj do të dëgjohet dhe interesat tuaja do të përfaqësohen me përgjegjësi në institucionet vendimmarrëse. Bashkë për një Maqedoni më të mirë dhe më të barabartë në Evropë!

Lajme Maqedoni