A vlen ligji për të gjith

A vlen ligji për të gjith

Qytetare te rastit ne adres te portalit tone kan derguar fotgrafi ku shihet mos respektimi i regullave te komunikacionit nga ana e policise.Policija eshte organ i cili duhet ti sanksionoj veprimet e tilla dhe te jet shembull per qytetaret por per kundrazi ata vet shkelin ligjin dhe regullat.

Ne vazhdim foto te derguara nga qytetaret

Lajme Maqedoni