A kjo na qenka “reforma” në PDSH ?!

A kjo na qenka “reforma” në PDSH ?!

Eee “reforma” në PDSH !!!-U krijia një histerie e paparë se PDSH duhet “refomuar …nuk ka hapsira …rruga Arbën Xhaferi…” e çfarë nuk u tha për ta nxirë PDSH-në dhe liderin e saj Menduh Thaçin dhe ja ku jemi sot !
E dëgjuat dhe e keni lexuar se kush është kandidat i “reformatorit” Zijadin Sela për Tetovën?
Ai ështe Vullnet Murseli !!!
Hajde reformë hajde !
Tetova me dy universitete me shumë burra,gra e djem e vajza të ndershëm ky “ reformatori “ i PDSH-së Zijadin Sela ua servon për kandidat komune tetovarëve këtë farë Vullnet Murseli !
Tetovarët e dinë mirë kush është ky far Vullnet Murseli,po edhe djali i kujt është e aq më tepër kush ka qenë gjyshi i tij !
Me rradhë:
Vullnet Murseli që “reformatori” Zijadin Sela i a ofton tetovarëve për kryetar komune është ish kuadër i BDI dikur drejtor që ata e përzënë për shkak të aferave korruptive, largimine shqiptarëve nga puna servil i maqedonasve etj etj…një matrapaz që “koketon” me të gjith për interesa personale dhe se egzistojnë dyshime se kandidaturën e ka blerë nga Sela me para të “pista” duke ju dhënë nje flakareshë të gjith aktivistëve të ASH-së përfshirë edhe mua e aq më tepër duke poshtëruar Tetovën e nëpërkëmbur tetovarët
Babai i Vullnet Murselit -Efraim Murseli ,ka qenë i dënuar për shitje të lëndëve narkotike -drogë dhe tash tetovarët në bazë të Selës duhet ta zgjedhin për kryetar komune djalin e një shitësi të drogës që helmonte të rinjtë e Tetovës !!
Gjyshi i Vullnet Murselit, tetovarët e njohin mirë si Kasami i “vojni otsek” të Tetovës një UDBA-sh i rregjur që për të mbrojtur Jugosllavinë dëmtojë shumë tetovar duke i “kalbur “ burgjeve dhe duke shkatëruar familje të tëra e tash nipin e këtij UDBA-shi tetovarët sipas Selës duhet ta zgjedhin kryetar komune !!!
Eee tetovar ky është produkti i Zijadin Selës që tetovarëve u a ofron të zgjedhin-Vullnet Murseli matrapaz e dallaverexhi ish kuadër i BDI-së,djali i një narko dileri të dënuar për këtë punë dhe nipi i një UDBA-shi të vjetër të “vojni otsek”-ut. !!!
E kjo na qenka “reforma” që është dashtë të bëje PDSH-ja !
Djali i narko-dilerit e nipi i udbashit si kandidat i “reformave” të Selës në Tetovë nuk kalon !!!
Sela pas këtij poshtërimi që i bënë Tetovës të bëhet i padëshirueshëm në Tetovë e le më ti japim votë

Lajme Maqedoni