A do të hiqet ora policore në Maqedoni, maskat vetëm në hapsira të hapura dhe lejimi i dasmave

A do të hiqet ora policore në Maqedoni, maskat vetëm në hapsira të hapura dhe lejimi i dasmave

Në Maqedoni (nesër) e hene , siç është praktikë çdo javë, Komisioni për Sëmundjet Infektive do të mblidhet por këtë herë të Premten, ditën pas festës Myslimane, Ramazan Bajramit, kur do të dihet nëse do të ketë një lehtesim të ri të masave kundër përhapjes të sëmundjes, dmth nëse do të hiqet ora policore, maskat në hapsire te hapur dhe lejimi i dasmave.

Meqenëse numri i rasteve të reja po zvogëlohet dita ditës, pritet që masat e mbrojtjes të zbuten, por është akoma e pasigurt se cilat masa, përkatësisht vendimet qe do të merren./transmeton tetova1

Restorantet kanë pritur për javë të tëra që të jenë në gjendje të fillojnë të punojnë pa kufizime dhe të jenë në gjendje të organizojnë festime më të mëdha, sipas protokolleve të vendosura në mënyrë rigoroze./Sitel transmeton tetova1

Shikoni deklaratën e furnizuesve të ushqimit në videon më poshtë:

Lajme Maqedoni