PËR MAQEDONASIT ARMIQTË MË TË MËDHENJ JANË SHQIPËRIA, KOSOVA DHE SHBA, POR JO EDHE SERBIA
Maqedoni

PËR MAQEDONASIT ARMIQTË MË TË MËDHENJ JANË SHQIPËRIA, KOSOVA DHE SHBA, POR JO EDHE SERBIA

Shqipëria dhe Kosova janë armiq më të mëdhenj të Maqedonisë së Veriut, se sa Serbia dhe Rusia. Kështu kanë vlerësuar qytetarët përfshirë në anketën “Evrometar” të realizuar nga Qendra për Strategji Evropiane Eurothink në Shkup.…