PDSH-ja “dridh” Studeniçanin
Lajme Maqedoni

PDSH-ja “dridh” Studeniçanin

Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur Kuvendin Zgjedhore në Studeniçan, mbledhje në të cilën ka zgjedhje organet dhe kryetarin e Degës. Për kryetar të Degës u zgjodh Nimetulla Kadriu, student i diplomuar në degën e Bujqësisë.…

PSE GJITH KY PANIK?!
Lajme Maqedoni

PSE GJITH KY PANIK?!

Ende pa u gdhyer, qytetarët "bombardohen" me lajme policeske vetëm e vetëm që të njëllosin shpifin,fyejnë dhe përdhosin një subjekt politik ,aq më tepër një lider partie vetëm e vetëm që ta dëmtojnë sa ma…