Fadil Lushi: ME SEBEP!
Lajme Maqedoni

Fadil Lushi: ME SEBEP!

ME SEBEP! MIKU! HARROJE KOMPROMISIN! Ju prindër të dashur, ti NËNË e respektuar, ti nxënësi ynë dhe ju themeltarë të shkollave fillore dhe të mesme! Më lejoni që këtë shkrim timin ta filloj me një…

PDSH-ja “dridh” Studeniçanin
Lajme Maqedoni

PDSH-ja “dridh” Studeniçanin

Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtur Kuvendin Zgjedhore në Studeniçan, mbledhje në të cilën ka zgjedhje organet dhe kryetarin e Degës. Për kryetar të Degës u zgjodh Nimetulla Kadriu, student i diplomuar në degën e Bujqësisë.…