Latest Blog

SPB-Tetove:Apel per preventive
Lajme Maqedoni

SPB-Tetove:Apel per preventive

Disa pronarëve të automjeteve motorike, gjegjësishtë shoferëve në rajonin e Pollogut shpesh i lënë automjetet e tyre të shkyçura ose me çelësat në bravë. Në këtë mënyrë, ndër të tjera, automjetet bëhen "pre" shumë tërheqëse…

SPB Tetovë-K u m t e s ë
Lajme Maqedoni

SPB Tetovë-K u m t e s ë

 Si pjesë e aktiviteteve të kontrollit të intensifikuar për siguri më të madhe të trafikut dhe rrugë më të sigurta, muajin e kaluar (qershor) në rajonin e gjerë të Tetovës janë ndërmarrë gjithsej 823 masa…