Ndër punët më të paguara në SHBA, një profesion dominon.
Botë Ekonomi

Ndër punët më të paguara në SHBA, një profesion dominon.

Çfarë duhet të bëni në Shtetet e Bashkuara për të fituar shumë para? Business Insider e analizoi këtë dhe renditi vendet e punës më të paguara në Shtetet e Bashkuara. Kush është në 10 të…