Vitia: Me 15 qershor nis vaksinimi masiv
Kosovë Lajme

Vitia: Me 15 qershor nis vaksinimi masiv

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, duke raportuar në Komisionin për Shëndetësi. Gjatë këtij raportimi ai theksoi se është nënshkruar plani shtetëror për vaksinim masiv dhe do të fillojë së zbatuari nëpër komunat e Kosovës. Ministri…