Kasami vizitoi xhamine e Shipkovices
Lajme Maqedoni

Kasami vizitoi xhamine e Shipkovices

Sonte kryetari i komunes se Tetoves z.Bilall Kasami me kryetarin e keshillit komunal Besar Durmishin,udheheqesin e sektorit -Parqet dhe gjepberimi pran komunes se Tetoves z.Fatmir Amza, drejtorin e shkolles se f.Shipkovice dhe aktivist te levizjes…